meistä_rotterdam skyline

Our Approach

Our Story

Suomen ensimmäinen valintamuotoilutoimisto

Valintamuotoilijoiden juuret ovat Rotterdamissa, jossa kaksi perustajajäsentä, Juha-Pekka ja Markus, opiskelivat käyttäytymistaloustiedettä Erasmus School of Economicsissa. Opintojen ja harjoitustöiden tekeminen paikallisille yrityksille ja ministeriöille vakuutti Juha-Pekan ja Markuksen siitä, että myös suomalaiset yritykset ja julkisen sektorin toimijat hyötyisivät lähestymistavasta.

Syksyllä 2017 Marika toi mukaan oman osaamisensa viestinnän ja myynnin saralta. Valintamuotoilun saaman kasvaneen kiinnostuksen myötä tiimiä vahvistettiin Lauralla, joka oli Markuksen opettamien Laurean maisteritason kurssien ehdotonta kärkeä.

Valintamuotoilijat

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@valintamuotoilijat.com

Kanerva 26.9.2018 800x800 MV

Markus Kanerva

Founder & Behavioral Consultant

Ketterä liiketoiminnan kehittäjä ja analyyttinen käyttäytymisen muuttaja. Pidetty kouluttaja ja opettaja, jolla on käyttäytymistaloustieteen tutkinto alan eurooppalaisesta huippuyksiköstä. Soveltaa valintamuotoilua yhtä lailla omassa elämässään kuin haastavissa yhteiskunnallisissa kysymyksissä.

Markuksen LinkedIn-profiili
puh: 040 845 1881

Poutiainen800x800 MV

Marika Poutiainen

Founder & Business Developer

Aikaansaava myynnin ja vaikuttamistoiminnan ammattilainen. Marika on laaja-alainen valtiotieteiden maisteri ja utelias tiimipelaaja, joka hallitsee ketterän kehityksen menetelmät. Marika löytää piilevät yhteistyömahdollisuudet ja vastaa Valintamuotoilijoissa projektijohtamisesta ja myynnistä.

Marika LinkedIn-profiili
puh: 050 321 9696

Ropo_juhapekka800x800 MV

Juha-Pekka Ropo

Founder & Behavioral Consultant

M.Sc. in Behavioral Economics, Erasmus University - valmistunut erinomaisin arvosanoin. Yksi ensimmäisistä suomalaisista käyttäytymistaloustieteellisen tutkinnon suorittajista. Soveltanut käyttäytymistaloustiedettä mm. asiakaspalvelun, myynnin sekä johtamisen näkökulmista yrityskentässä.

Juha-Pekan LinkedIn-profiili
puh: 050 462 0904

Vainio_Laura2 800x800 MV

Laura Vainio

Behavioral Consultant

Check-listojen maailmanmestarin vahvuuksia ovat projektien, kokonaisuuksien ja ajankäytön hallinta. Analysoi ihmisten käyttäytymistä ja päätöksentekoa myös vapaa-ajallaan. Laura taitaa sekä valintamuotoilun että palvelumuotoilun.

Lauran LinkedIn-profiili
puh: 040 669 7697

Miten saan kuulla lisää?

Kuulostaako kiinnostavalta, ja haluaisit kuulla oman toimialasi sovellutuksista? Laita meille viestiä ja sovitaan ilmainen minikoulutus!